• 1387/09/21 - 13:04

راه‌اندازی سامانه اتوماسیون اداری در ستاد دانشگاه و کلیه مراکز تابعه

سامانه اتوماسیون اداری در ستاد دانشگاه و کلیه مراکز تابعه راه‌اندازی گردید.
با توجه به اتصال کلیه مراکز شامل: معاونت غذا و دارو، مرکز بهداشت، بهداشت شهرستان 1 و 2، اورژانس 115، مرکز سلامت، دانشکده پزشکی، دانشکده پرستاری، دانشکده بهداشت، مراکز آموزشی و درمانی حضرت زهرا (س)، حضرت معصومه (س)، نکویی، کامکار، کودکان و ایزدی به این سامانه، تمام مکاتبات به صورت کاملا الکترونیکی انجام می‌شود.
با انجام این مهم، دانشگاه علوم پزشکی قم به عنوان اولین سازمان در استان با بالاترین آمار کاربر، کلیه مکاتبات ستاد و مراکز تابعه را به صورت الکترونیکی انجام می‌دهد.
در این سامانه نزدیک به 600 کاربر تعریف شده است که به صورت فعال با سیستم کار می‌کنند. راه‌اندازی این سامانه علاوه بر صرفه‌جویی در کاغذ، باعث افزایش سرعت در مکاتبات و تکریم ارباب رجوع می‌گردد.