• 1388/07/05 - 12:55

باتری‌های کاغذی در راه بازار

این باتری سریع تر از باتری های قابل شارژ معمولی شارژ می شوند و می توانند در لباس و پوشاک و بسته بندی مورد استفاده قرار گیرند.

دانشمندان باتری‌های کاغذی سبک، دوستدار طبیعت و ارزان‌قیمتی طراحی کرده و ساخته اند که در تولید آنها از مواد فلزی استفاده نشده است.

به گزارش تی جی دیلی، این باتری ها شامل پلیمرهای رسانا یا بخش های الکترونیکی پلاستیکی هستند. یکی از این مدل باتری های polypyrrole است که نسبت به باتری های تجاری کم بازده است.

بر این اساس دانشمندان از یک حیله استفاده می کنند. آنها از یک پوشش باریک نانویی PPY داخل ورقه های کاغذ پرمنفذ استفاده می کنند.
هر دو الکترود شامل بخش های یکسان کاغذی مرکب هستند که به وسیله کاغذ فیلتر بخصوص خیسانده شده با کلرید سدیم شبیه الکترولیت تفکیک شده است.