• 1401/01/22 - 10:00

برگزاری کمیته پورتال دانشگاه با محوریت بررسی نحوه ارتقای شاخص‌‏های وبومتریک

کمیته پورتال دانشگاه با حضور دکتر کوهپایی سرپرست جدید معاونت تحقیقات و فناوری و همچنین خانم مهندس آقا زیارتی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و سایر اعضای این کمیته با محوریت بررسی نحوه ارتقای شاخص‌‏های وبومتریک دانشگاه برگزار شد.

کمیته پورتال دانشگاه

وبومتریک میزان فعالیت علمی و آموزشی وب‌سایت‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی و آموزشی را به‌صورت دوره‌ای نشان می‌دهد. شاخص‌های رتبه‌بندی وبومتریک میزان توجه مؤسسات و دانشگاه‌ها را به نشر اینترنتی می‌‏باشد و نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان براساس وب‌سنجی به‌صورت شش‌ماهه منتشر می‌شود.

در این نشست پارامترها و شاخص‌‏های وبومتریک و نحوه رتبه‌بندی توسط آن مورد بررسی قرار گرفت و بنا شد با توجه به توانایی‏‌ها و پتانسیل‏‌های دانشگاه این معیارها و شاخص‌‏ها مورد ارزیابی قرار گرفته و برای کسب حداکثر امتیاز ممکن پیش‌بینی‌های لازم صورت گیرد.

• گروه خبری : جلسات کمیته پورتال