• 1392/02/25 - 10:37

جلسه رابطین سایت های دانشگاه در محل ستاد دانشگاه برگزار گردید.

در تاریخ 22/2/92 نخستین جلسه رابطین امسال برگزار گردید. وبسایت دانشگاه علوم پزشکی قم که به عنوان سایت برگزیده استان در سال گذشته انتخاب گردیده است دارای بیش از 48 سایت زیرمجموعه می باشد.هرکدام از این سایت ها دارای رابط ویژه برای مدیریت می باشد.واحد نرم افزار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ضمن ارائه آموزش و مدیریت یکپارچه کلیه سایتهای زیرمجموعه دانشگاه جلساتی را نیز جهت ایجاد هماهنگی و ارائه آموزشات لازم رابطین سایت برگزار می نماید.

باشد.هرکدام از این سایت ها دارای رابط ویژه برای مدیریت می باشد.واحد نرم افزار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات  ضمن ارائه آموزش و مدیریت یک

نخستین جلسه سال جاری در تاریخ22/2/92 در ستاد دانشگاه با حضور کارشناسان واحد نرم افزار دانشگاه و رابطین سایت ها برگزار گردید.

در این جلسه توضیحاتی در خصوص پوسته جدید سایت دانشگاه به شرح ذیل ارائه گردید:

1.      Tables پوسته جدید و تاکید استفاده ازcss در پوسته جدید

2.      ثابت بودن هدر و فوتر سایت در تمام سایت ها

3.      جدا کردن منوها حداقل در منو در سایت (منوی افقی زیر منوی اصلی سایت –منوی کنار سمت راست)

4.      منوی عمودی سایت ها حداکثر دو سطحی باشد

5.      از امکانات پوسته جدید امکان اضافه کردنslide show و tab در صفحات می باشد

6.      تاکید بر عدم کپی کردن متن از برنامهword

7.      در پوسته جدید افراد نیازی به تغییر در پوسته ندارند و از مدیریت کدها جهت تغییر بلوک استفاده می شود

• گروه خبری : حوزه نرم افزار