• 1389/04/03 - 14:15

راه‌اندازی چند سایت مستقل در زیر مجموعه وب سایت دانشگاه

با راه‌اندازی این سایت‌ها تعداد سایت‌های مستقل دانشگاه به عدد 22 خواهد رسید که در اقدام بعدی و با اضافه شدن سایت 5 مرکز آموزشی درمانی وابسته به دانشگاه تعداد سایت‌ها 27 عدد خواهد شد.

در راستای اجرای طرح ساماندهی و توسعه وب سایت‌های مستقل و یکپارچه در زیر مجموعه وب سایت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم (muq) سایت‌های دفتر کارآفرینی دانشگاه (karafarini.muq.ac.ir)، بهداشت حرفه‌ای (oh.muq.ac.ir)، دانشکده پیراپزشکی (paramed.muq.ac.ir)، مرکز تحقیقات آلاینده‌های محیطی (rcep.muq.ac.ir) و مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی (bmc.muq.ac.ir) راه‌اندازی گردید.
لازم به ذکر است که راه‌اندازی سایت‌های مرکز تحقیقات طب و دین و مرکز توسعه تحقیقات بالینی نیز در دست اقدام است و در هفته آتی انجام خواهد گرفت.
با راه‌اندازی این سایت‌ها تعداد 22 سایت مستقل در دانشگاه ایجاد شده است که در اقدام بعدی سایت 5 مرکز آموزشی درمانی وابسته به دانشگاه به تعداد سایت‌های ایجاد شده اضافه خواهد شد.