• 1388/08/18 - 12:13

وب سایت جدید مجله دانشگاه راه‌اندازی شد

با استفاده از این سامانه، مدیریت کامل فرایندهای کاری مجله دانشگاه از قبیل مدیریت اعضاء و داوران، ارسال مقالات، داوری مقالات، اصلاح مقالات، بررسی و تایید نهایی مقالات، انتشار مقالات، خروجی مقالات به صورت فایل‌های XML و بایگانی شماره‌های پیشین مجله به دو زبان فارسی و انگلیسی قابل انجام است.

به گزارش اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، اقدامات فنی در جهت نصب و راه‌اندازی وب سایت جدید مجله بر روی وب سرور دانشگاه در ماه گذشته انجام شده و این وب سایت به صورت آزمایشی راه‌اندازی گردید.

پس از ورود اطلاعات و داده‌ها و طی مراحل آزمایشی، سایت جدید جایگزین سایت قبلی شده و هم اینک در شبکه جهانی اینترنت به نشانی: http://journal.muq.ac.ir قابل مشاهده می‌باشد.

در این سایت اخبار و اطلاعات مربوط به مجله دانشگاه، متن چکیده فارسی و انگلیسی مقالات و فایل کامل مقاله به زبان فارسی و به صورت فایل PDF در دسترس علاقمندان قرار دارد.

قابل ذکر است که وب سایت جدید مجله با سامانه مدیریت نشریات JMS، راه‌اندازی شده که در حال حاضر به عنوان یکی از جامع ترین سامانه‌های مدیریت نشریات ایران از طرف کمیسیون نظارت بر نشریات پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور انتخاب شده است.

این سامانه با زبان PHP نگارش شده و از بانک اطلاعاتی MySQL بهره می‌برد.