• 1387/08/05 - 13:24

تقدیر از برگزیدگان طرح ارزیابی رابطین آماری در مراسم روز آمار و برنامه ریزی

به مناسبت اول آبان ماه، روز آمار و برنامه ریزی، مراسمی با حضور معاون محترم درمان جناب آقای دکتر میرزائی، مدیر حوزه ریاست جناب آقای دکتر شیروانی، ریاست اداره آمار و فناوری اطلاعات و رابطین مراکز آموزشی درمانی در سالن شهید احدی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم مهندس کیال در مورد طرح ارزیابی رابطین آماری که برای اولین بار در سطح دانشگاه و مراکز تابعه برگزار گردید، توضیحاتی را بیان کردند و هدف از این طرح را پالایش داده های آماری و فعالسازی ارتباط بین رابطین و اداره آمار بیان نمودند و بر بهینه سازی این طرح با همفکری کارشناسان و اجرای آن در سالهای آتی تاکید نمودند.
همچنین آقای دکتر میرزائی ضمن تقدیر از رابطین و کارشناسان آمار به نقش مهم آنها در جمع آوری داده های آماری اشاره نمودند و بر ساماندهی بیشتر آمار و ایجاد وحدت رویه در فرآیندهای آماری تاکید کردند.
در پایان این مراسم از نفرات برتر طرح آقای غفاری فرد، خانم ونکی فراهانی و خانم امینی و همچنین آقای درامامی و خانم حیدری به عنوان ارزیابهای طرح تقدیر به عمل آمد.