• 1389/09/29 - 12:51

ضرورت اعتلاي محتواي پايگاههاي اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشکی قم

نخستین جلسه رابطان پايگاههاي اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي قم، در اين جلسه كه بمنظور هماهنگی هر چه بيشتر و بررسي دقیق وضعیت پايگاهاي الكترونيكي اين دانشگاه برگزار شد، حاضران بر ضرورت ترسيم چشم انداز براي ارتقا محتوا و بروزرساني اين پايگاهها تاكيد كردند. با توجه به اهمیت و نقش پايگاههاي الكترونيكي در سازمانها و مراکز دولتی و آموزشی و افزايش روز افزون کاربرد آنها در جامعه، اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه تاكنون 31 پايگاه را راه اندازي كرده است. افزایش ارتباط رابطان، انتقال تجارب، بررسی دقیق و بیان نقاط ضعف و قوت و موانع موجود، ارائه راهکارها کارشناسی جهت پيشرفت و ارتقا، استاندارد سازی و توجه شاخص‌های تعیین شده ملی، بیان پیشرفتها و دستاوردهای جدید و بررسی گزارش از وضعیت پايگاههاي اطلاع رساني از ديگر اهداف اين جلسه بود. در اين جلسه حامدي کارشناس اداره فناوري شاخص‌های محتوایی پايگاه هاي الكترونيكي را تشريح كرد و همچنين رابطان پايگاه هاي اطلاع رساني نيز به بيان مسائل و موضوعات مربوط به حوزه فعاليت خود پرداختند. قرار است اين جلسات به صورت مستمر هر سه ما يك بار برگزار شود.

• گروه خبری : اخبار IT