• 1388/08/26 - 09:58

وب سایت هسته گزینش دانشگاه راه‌اندازی شد

در راستای اجرای طرح ساماندهی و توسعه وب سایت‌های مستقل و یکپارچه در زیر مجموعه وب سایت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم (muq) سایت هسته گزینش دانشگاه راه‌اندازی گردید.

به گزارش اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، چهاردهمین وب سایت مستقل دانشگاه، به نشانی selection.muq.ac.ir در شبکه جهانی اینترنت قابل دسترسی می‌باشد. پیش از این سیزده وب سایت شامل: سایت اصلی، مجله، اداره آمار و فناوری اطلاعات، معاونت غذا و دارو، معاونت درمان، معاونت آموزشی و پژوهشی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، معاونت بهداشت، معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی، دانشکده پزشکی، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده بهداشت و مرکز اورژانس راه‌اندازی شده بود.

لازم به ذکر است که اقدامات لازم جهت راه‌اندازی وب سایت دفتر کارآفرینی دانشگاه در حال انجام است و به زودی تعداد وب سایت‌های مستقل دانشگاه به عدد پانزده خواهد رسید.

• گروه خبری : اخبار آمار و فناوری اطلاعات